Cursus naaldvilten

Cursussen worden gegeven op


Dag

Datum

Tijd

Er staat niets gepland maar met de knoppen hieronder kun je je wel aanmelden en voorkeursdatums laten weten.

€ 130,--

€175,--

Tip: Wil je de cursus met meer dan 8 personen volgen, op een eigen locatie of ... ?
Stuur dan een mail met je wensen.

Cursus naaldvilten

Vind je het leuk om een groter diertje of figuurtje te maken, kom dan een cursus volgen. Een groter diertje maken kost tijd en daarvoor is één workshop niet toereikend, daarom plan ik daar meerdere lessen voor in. Het is afhankelijk van het diertje/project hoeveel tijd erin gaat zitten. In de cursussen trekken we vele naaldvilttechnieken uit de kast en je leert te werken met een frame. Als je een cursus hebt gevolgd, beheers je veel naaldvilttechnieken die je nodig hebt om te maken wat je maar wilt. Je kunt op elk moment starten met een cursus; ieder werkt in zijn eigen tempo.
Persoonlijke aandacht staat bij Nieuw Vermaak hoog in het vaandel en daarom werk ik met kleine groepen. Investeer in jezelf en ga de uitdaging van één van onderstaande cursussen aan.

Cursus beer naaldvilten

In 4 lessen van 2 uur maak je deze leuke beer. De beer kan armen, benen en hoofd bewegen, want deze worden niet aan de beer vastgevilt, maar gemaakt als losse onderdelen. Als basis voor de beer gebruiken we vulwol die we later bedekken met alpacawol. Alpacawol heb ik in diverse kleuren, dus je kunt zelf je kleur kiezen. Ook als je geen ervaring hebt met naaldvilten kun je aan deze cursus deelnemen. Meer informatie via de mail info@nieuwvermaak.nl

Groepskorting; bij 4 of meer personen bedraagt de cursusprijs €120,- p.p.

Cursus aapje naaldvilten

In 6 lessen van 2uur komen veel naaldvilttechnieken aan bod. Je leert niet alleen goed naaldvilten, maar je houdt er ook een leuk aapje aan over. Het aapje wordt gemaakt met een basis van schapenwol en bekleed met alpacawol. Alpacawol is heel fijnharig, waardoor het het aapje een levendige vacht krijgt. Armen en benen van dit aapje kunnen bewegen en in de handjes en voetjes zit ijzerdraad, zodat je het ook op een speelse manier op kunt hangen in b.v. de kinderkamer. Instromen in de cursus kan altijd, iedereen werkt op zijn eigen tempo en krijgt de aandacht die nodig is, zodat je na elke les met een goed gevoel huiswaarts gaat. Meer informatie via de mail info@nieuwvermaak.nl

Groepskorting; vanaf 4 of meer personen bedraagt de cursusprijs €162,50 p.p.

Waar moet je aan denken bij een cursus naaldvilten?

  • Er wordt met echte schapenwol gewerkt, let op met allergie.
  • Om hygiënische redenen begin je de cursus met een nieuwe viltnaald en viltmat, die je na afloop mee naar huis mag nemen.
  • Mail naar info@nieuwvermaak.nl als je nog vragen hebt over deze cursus.
  • De kosten voor de cursussen zijn inclusief alle materialen, koffie/thee of fris.
  • Het is mogelijk om een High-tea of Luxe lunch te combineren met de workshop.
  • Parkeren kan voor de deur of 30 meter verderop op een parkeerplaats.
  • Door je in te schrijven voor een cursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden.