Workshop mozaïeken


Workshop lieveheersbeestje mozaïeken

Voor het lieveheersbeestje wordt een mal van beton gebruikt om de mozaïekstukjes met behulp van tegellijm op te plakken. De mal wordt al vooraf door mij gemaakt, zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren scherven en glasnuggets voor de ogen en stippen van het lieveheersbeestje. Je plakt de stukjes zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, zodat je later zo min mogelijk voeg ziet Nadat alle scherven geplakt zijn moet het lieveheersbeestje drogen. Je kunt het lieveheersbeestje vervoeren op een dienblad of en stevig stuk karton. Neem dit van huis mee. Heb je dat niet? Dan kun je er één aanschaffen bij Nieuw Vermaak. Het lieveheersbeestje laten drogen in het atelier en later ophalen kan natuurlijk ook. Voegen van het lieveheersbeestje kun je thuis doen. Je krijgt hiervoor voegmiddel en instructies mee. Deze workshop neemt 2 uur in beslag en kost €35,-.
Vul het aanmeldformulier in als je deze workshop wilt volgen, of mail naar info@nieuwvermaak.nl als je nog vragen hebt over deze workshop.

Workshop vogelbadje mozaïeken

Het vogelbadje maak je op een terracottaschaal, waar je eerst de vorm van de vogel op tekent met behulp van een stuk papier. Je zoekt je mozaïekstukjes uit, mozaïekt eerst de vogel en daarna vul je de achtergrond op. Voor het oogje wordt een glaskraaltje gebruikt. Je plakt de stukjes zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, zodat je later zo min mogelijk voeg ziet Als alle mozaïekstukjes geplakt zijn, moet het werkstuk 24 uur drogen. Daarna kan er gevoegd worden. Dat kun je thuis doen. Je krijgt hiervoor voegmiddel en instructies mee. Deze workshop neemt 2 uur in beslag en kost €35,-
Vul het aanmeldformulier in als je deze workshop wilt volgen, of mail naar info@nieuwvermaak.nl als je nog vragen hebt over deze workshop.

Workshop paddenstoel mozaïeken

Bij deze workshop maak je gebruik van een voorgegoten betonnen paddenstoel (verkrijgbaar in verschillende modellen), die je bekleedt met mozaïekstukjes. De mozaïekstukjes zijn er in verschillende kleuren en motiefjes. Voor elk wat wils. Je begint met het mozaïeken van de steel. Je plakt de stukjes zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, zodat je later zo min mogelijk voeg ziet. Na het beplakken van de steel is de hoed aan de beurt. Als de hele paddenstoel bekleedt is moet de tegellijm drogen. Dit duurt 24 uur. Daarna kan er gevoegd worden. Dat kun je thuis doen. Je krijgt hiervoor voegmiddel en instructies mee. Deze workshop neemt 2x 2 uur in beslag en kost €65,-.
Vul het aanmeldformulier in als je deze workshop wilt volgen, of mail naar info@nieuwvermaak.nl als je nog vragen hebt over deze workshop.

Waar moet je aan denken bij een workshop mozaïeken?

  • Vul het aanmeldformulier in als je één van deze workshops wilt volgen, of mail naar info@nieuwvermaak.nl als je nog vragen hebt over deze workshop.
  • De kosten voor de workshops zijn inclusief alle materialen, koffie/thee of fris.
  • Het is mogelijk om een High-tea of Luxe lunch te combineren met de workshop.
  • Parkeren kan voor de deur of 30 meter verderop op een parkeerplaats.
  • Door je in te schrijven voor een workshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden.