8,25 incl. BTW

Prachtig assortiment gekaarde alpacalokken in de kleuren lichtabrikoos, donkerabrikoos, lichtzilvergrijs, zwart, lichtgrijsbruin, donkergrijsbruin.

Inhoud: 60 gram gram lokken.


Deze wolbox bevat grove lokken alpacawol. De lokken uit deze wolbox zijn heel geschikt om manen of een staart van te maken. Omdat het grove haren zijn, zal de wol niet snel vervilten als het onderwerp wordt vastgepakt. De kleurtinten in deze wolbox kunnen afwijken van de foto.

De inhoud van deze box (van links naar rechts en van boven naar onder):

• 10 gram lichtabrikoos (Light fawn) alpacalokken
• 10 gram donkerabrikoos (Dark fawn) alpacalokken
• 10 gram lichtzilvergrijs (Light silver gray) alpacalokken
• 10 gram black (Black) alpacalokken
• 10 gram lichtgrijsbruin (Light rose gray) alpacalokken
• 10 gram donkergrijsbruin (Dark rose gray) alpacalokken

Ik maakte manen en staart zo. Sorteer de lokjes in dunne plukjes. De bovenste puntjes van de lokjes (de kant die je vastvilt) spuit je in met haarlak, de lokjes krijgen dan meer samenhang. Laat de haarlak drogen. Vilt ze allemaal op dezelfde hoogte vast en breng een laag viltwol aan om de lokjes te fixeren. Sla de lokjes terug en prik een aantal keren in de manenkam om de lokjes naar beneden te laten hangen. Voor de staart neem je een chenilledraadje, leg daar een plukje wol op en windt er een dun plukje zwarte viltwol omheen. Prik de lontwol vast. Ga zo rondom verder tot het chenilledraadje helemaal bedekt is, Om de lokjes te fixeren kun je het stukje lontwol nog inwrijven met een groene zeep oplossing. Laat goed drogen en vilt nogmaals goed vast. Knip daarna het chenilledraadje aan de binnenkant van de staart af. Scroll door de foto’s om afbeeldingen deze beschrijving te zien.

Extra informatie
Gewicht 0,100 kg

Privacy Preference Center